Аксесоари за дома

Robbe&Berking е производител на изделия от масивно сребро с дълга и знаменита история от 1874 година. Достигнала днешния си висок стандарт, компанията поколения наред предава и усъвършенства уменията и познанията си в изработването на прибори и аксесоари за хранене от масивно сребро 925. Така, повечето от оригиналните майсторски умения остават живи и днес може да се видят в изящната им колекция.

Приборите за хранене и аксесоарите за маса с марката Robbe&Berking са високо оценени както от експерти, така и от любители по целия свят като ненадминати шедьоври на изкуство сътворено от сребро.

Ichendorf предлага продукти от кристално стъкло, съчетание на традиционното ръчно производство на стъкло и модерен стил. Основен момент в проеизводството и стила на Ichendorf е нова интерпретация на класическите разбирания за стъклото и неговата роля и форма на масата.

Ichendorf започва новото си развитие през 90-те години на ХХ-ти век. Внимателно и компетентно колекцията на марката е увеличавана всяка година, с модели в модерен изчистен от детайлите и орнаментите на старите майстори стил. Новите форми и серии са плод на сътрудничеството между производителя и утвърдени дизайнери и архитекти, като водеща е традицията на ръчно изработеното италианско стъкло и майсторство граничещо със съвършенство.

Философията на Ichendorf е да се комбинират техниките на традиционното производство и иновативни подходи в стъкларството, като накрая полученият продукт носи цялото изкуство на ръчно изработеното стъкло, облечено в модерна форма и функционалност.

Знанието на поколенията и технологичната иновативност на Ichendorf спомагат за изработката на ефирно, прозрачно кристално стъкло. Така материалът и формата са изключително леки, с автентичен блясък на кристал, придаващи дискретен чар на всеки интериор.

Сребърни прибори

Изделия от стъкло

Върни се обратно