Продукти

Интериорен текстил

Изборът на текстил за пердета, щори и завеси е от изключително значение за внасянето на стил и уют в дома. Добре е за него да се помисли още при планирането на интериора, наред с избора на цветовете на стените, дамаските и подовите настилки.

Разгледай интериорен текстил

Корнизи и Щори

Корнизите и профилните системи са основен елемент в подготовката за декорирането на прозорците.В съчетание от функционалност и дизайн, многообразието на предлаганите модели позволява корнизите да са съобразени със стилът на цялостното обзавеждане. Предлаганите от нас профили се делят главно на две категории – Релсови и Декоративни.

Разгледай корнизи и щори

Тапети

В съвременните интериори поставянето на тапети е не просто облепяне на стените, а съществена част от изграждането на цялостната концепция за визията и функциалността на модерния дом. Разнообразието в предлаганите материали и десени позволява осъществяването на интериорни идеи и решения от модерния Urban стил до абсолютната класика.

Разгледай тапети

Спалня & Баня

Гамата от завивки на Flou е изключителна по своето разнообразие и качество. Flou подбира внимателно материалите избирайки топлия гъши пух, изключителния унгарски гъши пух и дишащи антиалергични фибри.

Разгледай спалня и баня

Аксесоари за дома

Приборите за хранене и аксесоарите за маса с марката Robbe&Berking са високо оценени както от експерти, така и от любители по целия свят като ненадминати шедьоври на изкуство сътворено от сребро.

Ichendorf предлага продукти от кристално стъкло, съчетание на традиционното ръчно производство на стъкло и модерен стил. Основен момент в проеизводството и стила на Ichendorf е нова интерпретация на класическите разбирания за стъклото и неговата роля и форма на масата.

Разгледай аксесоари за дома