Услуги

Услугите, които екипът на магазин Senza Home предоставя на своите клиенти са неизменна част от реализацията на всеки проект.

Имаме грижата за цялостното изпълнение на задедения проект – вземане на размери, техническа консутация пердвид особеностите на обекта, ушиване и окачване на пердета и завеси, доставка и монтаж на щори и корнизи. Посещението в домовете на нашите клиенти е изцяло съобразено с тяхното време и комфорт.

Вземане на размери и изготвяне на идеен проект

Прецизното вземане на размери е от изключително значение за предоставянето на техническа консултация , както и за коректното изготвяне на ценова оферта към клиента. Услугата по вземане на размери и изготвяне на идеен проект е напълно безплатна към клиента.

Ушиване на текстил

Изработката на текстила изисква добро познаване на материите и професионален опит в шивашките услуги. Специалистите от шивашките ателиета, с които работим ще се погрижат за старателното ушиване, използвайки надежни материали с отлично качество.

Доставка и монтаж

Осигуряваме безплатни доставка и монтаж на избраните от Вас щори и корнизи. Доставката и окачването на завесите и пердетата като комплексна услуга е част от офертата за ушиване подадена от шивашкото ателие, с което магазинът работи.